GEM Corporation bvba: www.gem-corporation.be

KMO-Units

Wat zijn KMO Units?

KMO units zijn ruimtes die worden opgebouwd in een staalconstructie met de buitengevel bestaande uit sandwichpanelen, beton of bardage.

Deze verzamelgebouwen worden gebouwd op industriegronden milieuklasse 2 zijnde ambachtelijke gronden. Deze KMO-units zijn voorzien uit een staalconstructie, binnendozen, buitenbardage, betonnen gepolierde vloeren en lichtstraat voorzien van rookkoepels, een grote sectionale poort, raam en deur.

De KMO-units voldoen aan de huidige EPB-normen. Bij de meeste projecten worden de nutsvoorzieningen zoals electriciteit, water, gas en internet voorzien tot in de unit. Uitzonderlijk leveren we de units in casco toestand voorzien van wachtbuizen waarbij de nieuwe eigenaar zelf zijn nutsleidingen moet voorzien vanaf het tellerlokaal tot in zijn eigen unit.
Er wordt een garantie gegeven van 10 jaar op de nieuwe gebouwen en zijn onderdelen zoals dak, lichtstraat, poort, raam, deur en vloer.

We bieden een minimum hoogte van 6m onder de steeldeck.

Aanpassingen zoals een extra raam in de gevel of het plaatsen van een verdiep in unit zijn uiteraard mogelijk.
De oppervlaktes binnen deze KMO units variëren tussen de 150m² en 1.000m². De meeste Kmo-units zijn moduleerbaar .
Deze KMO parken zijn geschikt voor ambachtelijke middelgrote bedrijven zoals loodgieters, dakwerkers, electriciteit, reclame, carrosserie en vele andere..

GEM Corporation & KMO Units.

GEM-Corporation is een bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen van nieuwe KMO parken ( units ) en  van oudere gebouwen die kunnen gerenoveerd en opgesplitst worden in KMO-Units. Veel kleinere bedrijven, KMO’s zijn op zoek naar ruimtes waarin ze hun activiteiten kunnen uitoefenen en dit op gunstige locaties. Deze ruimtes variëren tussen de 150 m² en de 1.000m². Indien specifieke bedrijven op zoek zijn naar grotere oppervlaktes zijn we in de mogelijkheid meer units te combineren ( moduleren ).

Aanpassingen op vraag van de klant zijn mogelijk zolang deze binnen de normen van de stedenbouwkundige vergunning vallen.

Eindgebruikers die reeds beschikken over een perceel en die op ons beroep willen doen voor de bouw en opvolging van een nieuw industriëel gebouw kunnen rekenen op onze ervaring en know how .

Weldra verhuist GEM-corporation zijn kantoren naar hun laatste renovatieproject die bestaat uit 28 KMO-units. Wij zullen gevestigd zijn op de kop van het project “ BOSCO Park “die grenst aan de Industrielaan te Kapellen.

GEM Corporation bestaat uit een zeer dynamisch team dat streeft naar perfectie en tevredenheid van de klant.

 
Server-Colocate.com Webhosting - Easybytes.com
© Design by mdgpromotions.com